Kniha návštěv

Re: Pan Stejslalik

Datum: 10.12.2015 | Vložil: Pan Stejskalík

Nechápu, pane Wendelíne váš příspěvek, že pan Stejskalík si stavěl chatu pro sebe. Víte Vy, vůbec, kolik tomu obětoval svých let života a sil? Kdo by to dokázal, když ne on? Já ho znám velice dobře a vážím si ho. Dokázal takřka nemožné. Chata nebyla myšlena pro takový nápor lidí, i když od jara do podzimu zase bude líp, bude k dispozici terasa a posezení před chatou. ale bude to chtít také více personálu, což ještě chce čas. Kromě toho, až bude otevřen Maraton, tak už tam takový nával nebude. Jinak jsou i jiná krásná místa, která stojí za to poznat. Nechápu lidi, kteří trhají rekordy ve výstupech 300x/rok a víc a nejdou se podívat jinam. Znají taky něco jiného? Asi ne.

Re: Pan Stejslalik

Datum: 25.03.2016 | Vložil: Oldek

Pan Wendelin má naprostou pravdu, to že si KČT postavil chatu pro své mejdany, je názor většiny pravidelných návštěvníků LH.

Re: Re: Pan Stejslalik

Datum: 17.05.2016 | Vložil: Karel

A stejne si taky dělají z Prasive víkendovou chatu pro nejbližší známe. Ubytováni vice jak rok nedostupné a Kuchyn katastrofa prý z důvodu Rekonstrukce.

Velké zklamání

Datum: 28.11.2015 | Vložil: Lukáš L.

Zdravím všechny příznivce Lysé hory! Pokud se těšíte po náročném výstupu na příjemné občerstvení v Bezručové chatě, tak příjde velké zklamání. Architekt zřejmě z NDR udělal někde chybu...

Re: Velké zklamání

Datum: 08.12.2015 | Vložil: Petrula

Lukáši a jiní nespokojenci, vyberte si tedy jiný kopec...nebo přijměte nově postavenou chatu takovou, jaká je. Přečtěte si něco z historie chaty a hlavně o tom, jaký dlouhý boj vedl Klub českých turistů, aby vůbec byla na LH znovu postavena turistická chata. Je to replika té původní, jen uvnitř moderní...Ale to by bylo na delší psaní. A že jste roky využívali Šantán, což bylo původně jen hospodářské stavení, tak za to vděčíte také Klubu českých turistů, především panu Stejskalíkovi. A Šantán dosloužil, držel jen silou vůle. Držme proto palce Bezručce, ať má spoustu spokojených turistů.

Re: Re: Velké zklamání

Datum: 09.12.2015 | Vložil: Pavel

Můžeme brát chatu takovou jaká je, nechápu proč bych si měl vybírat jiný kopec, ale proč mám při pocitu vstupu do restaurace pocit, že je tam málo místa?? Protože tam někdo nesmyslně umístil pro svou potěchu klavír a koženou sedačku. NECHÁPU PROČ!! Jenom to zabírá místo, nebo si myslíte, že si tam obyčejný turista vyšlápne aby si mohl odpočinout v koženém křesle a potom si zahrát na klavír???? Myslím, že obyčejný turista si hlavně chce někam sednout a odpočinout si po výšlapu. Pokud patříte ke starší generaci, tak to pochopíte. Když to tam chce p. Stejskalík mít, tak ať si to umístí do té místnosti v suterénu, která je určena pro přednášky. Ve vedlejší chatě taky nechápu, proč tam někdo dělá bowling, to si myslím na hory nepatří.

Re: Re: Re: Velké zklamání

Datum: 10.12.2015 | Vložil: Vilda Židek

Pavle, až bude otevřený Maraton, můžeš si tam jít zahrát třeba bowling. Ten opravdu na Lysé zapadá :-). Je jasné, že Bezručova chata na tolik lidí nestačí, přestože personál dělá vše, co může, pokud si to neuvědomuješ. A ten klavír je dobrý nápad. Budou si moci zahrát všichni, kdo na to umějí, třeba pro zpříjemnění večera při ubytování. Proto tam je. A chodit si ze suterénu pro občerstvení nahoru? Ty bys chodil?

Re: Velké zklamání

Datum: 18.12.2015 | Vložil: Martin Stiller

Vas prispevek me rozesmal. Nezaklada se totiz na logice. Kritizujete prijemnost obcerstveni a napadate pritom architekta. Vy jste tedy intelektual...

pes

Datum: 28.11.2015 | Vložil: roman

Z jaké důvodu je zákaz vstupu se psem do Bezručové chaty? pro plno lidí co podporovaly obnovu chaty je to docela rána pod pás, a já osobně si příště hodně rozmyslím jestli ještě vůbec přispěji na výstavbu nové chaty KČT.

Re: pes

Datum: 28.11.2015 | Vložil: PetrB

No mě tedy psi v chatě nechybí, protože většina z Vás pejskařů nedodržuje základní pravidla a psi jen otravují a není mi zrovna příjemné, když při jídle vedle mě funí nějaký pes

<< 620 | 621 | 622 | 623 | 624 >>

Přidat nový příspěvek