Kniha návštěv

dobrý nápad?

Datum: 09.12.2015 | Vložil: Milena

Vážení psomilci, pomozte při rozebírání Šantánu a s majitelem se dohodnětě / představební smlouva / o pomoci se stavbou na nějakém pěkném místě, kde by se líbilo i pejskům. Navrhuji, 2krát do měsíce pořádat hody pro psy, ostatní dny nechat pejsky odpočívat a dát jim možnost srdečného vítání svých páníčků

Vzkaz psomolcům

Datum: 09.12.2015 | Vložil: benny

Zdravím všechny horoplazy a přeji krásné zážitky nejen na vrcholu naší beskydské, i když lysé krásky. Připojuji se k názorům, že na Bezručově chatě by si měl člověk odpočinout nejen od řevu velkoměsta, ale také od těch čtyřnohých ušmudlaných, olizujících, očuchávajících a stále okřikovaných psích kamarádů, kterých je nyní všude až moc... A pro ty psomilce, kteří stále tvrdí, že ten jejich je úplně ale úplně v pohodě, zasílám krátký test, ve kterém bodě svého chování ke pům jsou :

1)Pes nesmí do domu !
2)Dobře,pes smí do domu,ale jen do vyhražených prostor
3)Pes smí do všech pokojů,ale nesmí se dotýkat nábytku
4)Pes smí jenom ke starému nábytku
5)Tak jo, pes smí na nábytek,ale nesmí spát s lidmi v posteli.
6)OK,pes smí do postele,ale jenomkdyž mu to dovolíte.
7)Pes smí do postele,ale nesmí pod pokrývku.
8)Pes smí pod pokrývku,jen když je pozván
9)Pes smí spát pod pokrývkou každou noc
10)Lidé se musí psa dovolit,když s ním chtějí pod pokrývku.
11)V noci smí být s člověkem pod pokrýkou jen jeden pes
12)Dobrá,tak tedy dva psi,ale nikdy víc
13)No.......
U KTERÉHO BODU JSTE VY?

vše přátelům Beskyd a Lysé zdar... ale bez psů. Benny

Heslo

Datum: 08.12.2015 | Vložil: Milena

Pejskaři všech zemí spojte se a postavte si v Beskydech chatu pro sebe a pro své miláčky. Možná by se našlo místo ještě i na Lysé hoře. Jirko St. vydržte, mnoho rodičů - turistů Vám bude vděčno, že jejich děti budou v chatě v bezpečí.

Náš domácí mazlíček

Datum: 08.12.2015 | Vložil: Milena

Vážení majitelé psů, jak můžete být tak bezohlední ke svým miláčkům a brát je do prostředí, kde je tolik páchnoucích lidí, pot, boty, ponožky, trička, intimspreje. Ta zvířata v Bezručce jsou chudáci a ještě jim tam dráždí čenichy lidská potrava. Fakt, nechte je raději uvázané venku, na zdravém vzduchu.

Re: Náš domácí mazlíček

Datum: 25.03.2016 | Vložil: Oldek

Mužatka Milena si pořídila místo chlapa psa.

Klidný den

Datum: 08.12.2015 | Vložil: Darja

Chodím na Lysou horu dost často. Přivítala jsem otevření nové Beručovy chaty..určitě velká změna pro nás běžné turisty a změna velmi příjemná.Už v létě jsem měla možnost nahlédnout do zázemí chaty,je to prostě skvost.Těším se na to,až se v chatě uskuteční třeba nějaký komorní koncert.Je úžasné,že Klub českých turistů nemyslel jen na pohostinnost,ale i na kulturu ducha.Dnes byl poklidný den,nebyl velký "provoz" cestou na Lysou.V chatě bylo příjemné teplo,snad jen jídlo mě nenadchlo, zdá se mi ve stejném duchu jako v Šantánu. Ale kvůli tomu samozřejmě na hory nechodím.Co mi ale vadí,tak to byl pes přímo v chatě..zřejmě majitel přehlédl cedulku.Stane se.Přimlouvám se, aby pejskaři zákaz respektovali.
Děkuji.

Každému vadí něco jiného.

Datum: 06.12.2015 | Vložil: Jirka

Mi vadí rozjívená děcka,vysoké ceny,špatné jídlo.To vše jsem tu našel.No snad jsem měl jen smůlu.

Re: Každému vadí něco jiného.

Datum: 14.12.2015 | Vložil: Vilda Židek

Vážený Pepe, možná se Vám zdá chata uvnitř malá, ale já si to nemyslím. Ten výdej u okénka je vytvořen jen pro jednoduché občerstvení, jako bylo v Šantánu. Velká restaurace bude v budoucnosti s obsluhou. Proto má také restaurace svůj vstup. Terasa bude otevřena na jaře, aby tam bylo možno sedět. Zatím otevřená není. Co tam teď taky v zimě? Všeho se dočkáte. I ubytování v pěkných pokojích. Nápor na chatu je takový, protože ještě nefunguje Maratón. Rozhodně to není tedy špatným projektem chaty. Naopak je postavena velice chytře a moderně (co se týče vytápění, zdrojů vody, osvětlení na chodbách v patře světlovodivými šachtami. A za to patří velký dík panu Stejskalíkovi. Já jsem na tuto chatu pyšný, protože jsem na ní také odpracoval s ostatními kamarády spousty hodin ve volném čase.

Pár postřehů

Datum: 06.12.2015 | Vložil: Pepe

Děkujeme za otevření nové chaty.
Jak už zaznělo níže, chata zvenku vypadá velká, ale uvnitř je malá a úplně špatně je vytvořený prostor pro nákup a následný výdej. Tam nepomůže žádný čas pro zapracování obsluhy, ale citlivě a logicky to upravit. Taky nechápeme proč při dnešních krásných inverzích je zavřená terasa. Tu pan Stejskalík na každém videu ukazoval jako magnet chaty...

Co se týče zákazu vstupu psů, tak je to správné. Jen nepodlehněte tlaku na puštění psů do nové chaty. Chata se pro ně nestavěla. Doufejme, že zákaz bude i na protější chatě Maratón.

Držíme palce za všechny slušné turisty :-)

Re: Pár postřehů

Datum: 08.12.2015 | Vložil: Jiří Vlk St.

Kritika je matka pokroku, děkujeme za ni, jen bych prosíl přidat nějaké konstruktivní návrhy. Chata je z nařízení správních orgánů postavena jako replika chaty původní, pouze interier restaurace byl zvětšen o cca 30m2, na úkor bytu pro chataře. Při současných návalech lidí nemůže chata svou kapacitou vystačit, Pokud máte jakékoliv připomínky k provozu Bch, adresujte je prosím přímo na majitele, na pana Sklenáře (ivosklenar@gmail.com). Děkuji

<< 616 | 617 | 618 | 619 | 620 >>

Přidat nový příspěvek